Vårt Motto


Att flytta kan vara stressigt och tidskrävande, allt från planering, packning och bärandet av ens ägodelar. Det är ingen skillnad om det gäller ett förråd, en lägenhet, en vila eller företagskontor. En sådan förändring kräver alltid struktur och organisation.


Vi på Qambio är här för att hjälpa er och underlätta processen från början till slut. Er resa börjar med att ni begär en offert, varpå ni blir kontaktade av oss och därefter så påbörjas planeringen. Qambio förmedlar tjänster inom flytt, transport och städning som är prisvärda och kvalitetssäkrade, med ett genuint intresse och engangemang för att hjälpa er under resans gång.


Vårt motto är att "förenkla och underlätta" oavsett var kunden befinner sig i processen. Vare sig om det gäller att bära flyttkartonger och egendom, montering/demontering samt packning eller emballage, Vi på Qambio är här för att förenkla och underlätta din resa genom att ta även dem minsta detaljerna i beaktning och skräddarsyr tjänsterna utifrån dina behov.Välkommen att kontakta oss för en offert, vi lovar att ta hand om dig och din förändring.